assalammualaikum !!! annyeonghaesayo.. i'm fyra ,ORIGINAL Penang punya , tujuan fyra create blog nih , entah !! hahah , yg fyra tao fyra ta penah terpikiaq unn na buad blog2 bagai nih , tp disebabkan ati nih tergerak na buad , terbuad larhh dia , kehkeh .!! fyra na bkongsi cheqita2 n luahan ati fyra gan ampa suma , sudi2 larr ampa baca n komen entri fyra !!! fyra nye blog ta SEGEMPAK cam blog ampa pun , soo jgn arr segan2 erk visit blog fyra n follow fyra , dha follow fyra nty fyra follow ampa blek , okayy tengs !!! cygs ampa :* !!! " Fyra_Michitko"

shuke kan belog shaye !!!

penchenta setia

Miss Nadya Buat Giveaway Kali Pertama..


ASSALAMMUALAIKUM W.B.T NAD D YA !!!!


Heheh , bermula coretan aqoe , ngee ~
sebenarnya aqoe tax phm sanad ttg "GIVEAWAY" ny , hehe , soe yee nad :)) , al-maklum larhh dak bwu belaja ,
dikesempatan ny eyra nax wish tuk nad , selamat hari lahir yg kew 24 erk ??? wlaupun cpt sehari oke kn , sok eyra wish lg , ekekeke !! hehe !!! moga nad dpnjgkan umo , dimurahkan rezeki , epy2 slalu yew , mf taxde gift nax kasi nad :'((

====================================================================================

Nad pun suh eyra cete kenangan-kenangan bufdey eyra b4 ny , ermm , ahde y sedeh ahde jgk y epy , bia eyra cete y epy dlu oke ...

Dlu arr zaman2 lum akil baligh , dak2 kechik lg gtoe , mmg best sambung bufdey , yelah dr umo eyra 1thn - 12thn , tax penah tax smbut , konpom sambut , kek pun ekot umoq , bernombor lg kek eyra . , hee ...
gift time toe pun besaq2 gaban , y paling besaq eyra dpt basikal arr , :)) , y kecik pun teddy ...

Toe cete kechik2 ... bile daa besaq laen daa ,
daa besaq ny eyra celeb nan family , thn lps eyra dpt teddybear besaq punyer dr abah n mama eyra , teddy y kt dlm pixcha eyra toe , ahde gk kngkwn , nad penah tgk gak kn ,
tp tax penah celeb pun , juz dowg wish jk , emm , taxpe , dr taxde an ....

============================================================================================
Peristiwa yg menyedihkan y tax eyra dpt lupekan adalah pd thn 28/11/2007 , time eyra sambut bufdey eyra gn BFF eyra , dhea laki , law bff , dhea angp eyra ny GF dhea , hehe , tp taleh time toe dhea kapel nan kwn eyra , eyra bkn jenis kwn mkn kwn , BFF eyra bagai nak rak bg eyra gift , cincin , coklat , teddy sume arr , da jd cm awek dhea plop eyra ny , hehe , malam bufdey eyra ari toe ,kami kua bertige dgn knkwn y laen , lepak2 , kua sesame , boring kn !! so kua amek angin mlm konon , hee !!! pada mase toe jgk BFF eyra ny nak banje kami makan , nad cube bayangkan dengan RM5 y ahde lm dompet dhea, BFF eyra ny nax banje kami bertige mkn ( cam da buang tabiat kn nad klu owg tua2 kate - klu dhea buad bende2 pelik ), time toe eyra ngidam CHICKENCHOP , ngee !! tp kami gtaw dhea tape , " koe simpan jk duet koe ekk " dhea pun kte oke , lps toe dhea mintax izin kiteowg nax g 7- ELEVEN nax beli rokok , dlm beberapa saat dhea pegi , tetibe eyra tdgr 1 rempuhan y sanad kuat , eyra tgk itoe BFF eyra , eyra lari hampiri BFF eyra , eyra tgk BFF eyra daa nazak nad , pastoe BFF eyra pegi buad slamanya , dhea tinggalkan eyra , tanpa eyra duga , time toe dunia eyra jd gelap , tax semangat eyra nax truskan idup eyra , bub dhea tmpt eyra luahkan segala mslh eyra , kongsi suke duka pahit manis bsama , tetibe dhea pegi bgitu sje tinglkan eyra , dhea mghempuskan nafas terakhirnye dhea d pangkuan eyra . dalam keadaan blumuran darah , hanya tuhan sadje y thu mcmne eyra rse , ny hadiah bufdey eyra y amat menyedihkan n memilukan !!! :'((
kenangan dhea nan eyra hanya pada pixcha , n brg y dhea kasi kt eyra , y laen bia eyra sematkan dlm sanubari eyra ... tetibe jd cedeh plop , wuwuwuu ~

============================================================================================

Maaf arr nad terlampau pnjg plop eyra cete , eyra bkn bole , law da karang cm nax buad karangan , ngee !!!

========================================================================-

Itoe jk kot cete eyra .....
salam sayang buad myBFF , nad !!! epy2 slalu yew , moge2 dri nad olweys chumeyl-chumeyl slalu , ngee !!!

=================================================================================

create by :::: EYRA CORNETTO


6 comments:

  1. hye comey...nice blog...nad suker yg niey...nad nk komen kat tulisan tu bulih??xnampak..:(

    ReplyDelete
  2. singgah bc n3 d sini...

    singgah2 la disini

    http://akutetapaku85.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. yeke nad , tax npk erk ... aduss !!! btw tengs yee nad :))

    yee ata :)

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum..nad nak mintak maaf sebab nad lambat blogwalking...nad ada update untuk hadiah..

    MISS NADYA BUAT GIVEAWAY KALI PERTAMA

    list nama kat sini...dan nad buat random pada 25 may 2011 pukul 12 tengahhari..

    List Untuk Giveaway Dari Miss Nadya

    lupa pulak nak ucapkan terima kasih sebab sudi join dan dapat berkenalan..:)

    ReplyDelete
  5. eyra terlipih untuk bloglist..:)

    ReplyDelete
  6. @miss nadya alamak nad , eyra bwu terperasan komen nad nei . uhuk!!!

    ReplyDelete

daa bce kn !!! jgn segan kumen larhh yew ...